Szigorúan Ellenőrzött Kocsmák

"...célunk és küldetésünk szűkebb környezetünk, majd Budapest főbb- és öszes, majd a széles világ kocsmáinak, pubjainak, ivóinak, bárjainak és italméréseinek felkeresése, minőségellenőrzése, véleményezése majd publikálása a köznek, okulás és információ-szerzés céljára."

Név:
Lakhely: Budapest, Hungary

Feel so empty, without me.

péntek, december 1

Fuck off, VI. kerület!


In medias res hamut szórok a fejemre, hogy ezt most publikálom. Tudom, magunkra vessünk, ha csak annyi eszünk van, hogy újra péntek este próbáltunk egy belvárosi posh helyet felkerseni, asztalfoglalás nélkül. Hibázni nem bűn, de nem tanulni hibáinkból az. És ez nem sikerült sajnos elsőre, de úgy érzem megtanultuk a leckét.
Csakhát úgy van az ember ezzel, mint kezdő b... bálozó a gőzfürdőben. Rácsodálkozik a világra, hogy mennyi szép színes szappan van a földön....
Nem sikerült előre dönteni, hová fogunk menni, mindenki szanaszét volt csúszva a heti rohanás miatt, négyen négyfelé voltunk éppen (bár Gorán szerelembe esett, így ő mostantól kezdve persona non exista, azazhogy nem is létezik), így tettük ami esőnek eszébe jut az embernek: "mennyünk be a izére a oda be, azt' ott van egy csomó csillivilli hely, majd beülünk valahova e".
No hát ez utóbbi azért nem sikerült olyan fényesen... Próbálkoztunk mindennel. Pszichodelikus teázóval, zugkocsmával, sznob pubbal, multikulti beülőssel, még étteremmel is. Deka hely nem volt sehol. Asztal? Dehogy. Welcome in the real world, Alice.
Kétségkívül sokkoló, mikor az ember szembesül a ténnyel: Budapest szórakoztatóipari központjában nincs elég vendéglátó egység. Eddig azt hittem túlkínálat van, de nem. Ha ezt tudom nem pazarlok el 5 évet az egyetemre, hanem nyitok egy csehót az Opera mellett, és betegre keresem magam a virslin meg a Borsodin. Merthogy a végén már ezekkel is beértük volna. Sőt, a végső állomás az volt, hogy már egy paddal is beértük volna, ahol megihatjuk a sörünket (időközben betértünk egy ABC-be, rendes ember nem bír sör nélkül végigkocsmázni egy egész kerületet).
Végignéztünk 31 helyet, legyalogoltunk 6,3 kilométert, eltöltöttünk 2,5 órát a pénteki látogatással, és odáig jutottunk, hogy a Dob utcában lévő éjjel-nappaliban 260 a Pilsner. Nem több, nem kevesebb információt sikerült begyűjteni, okulásotokra.
Hogyha nincs Andris körtéje meg az a pár sör amit rámelegítésként fogyasztottunk Petyáméknál, akkor mi lett volna? Ez az igazi terror nem a rendőrattak.
Monnyon le a felelős!!

0 Hozzászólás:

Megjegyzés küldése

<< Home