Szigorúan Ellenőrzött Kocsmák

"...célunk és küldetésünk szűkebb környezetünk, majd Budapest főbb- és öszes, majd a széles világ kocsmáinak, pubjainak, ivóinak, bárjainak és italméréseinek felkeresése, minőségellenőrzése, véleményezése majd publikálása a köznek, okulás és információ-szerzés céljára."

Név:
Lakhely: Budapest, Hungary

Feel so empty, without me.

péntek, november 24

Numero 6 - Mario Lanxa


Hely: VI., Jókai tér (Jókai és Andrássy sarok)
Nyitvatartás: freestyle
Jelenlévők: Petya, Gabesz, Báhhó, Panna
Sör: pont elfogyott a Löwenbrau, helyette Beck's 550-ért, de a látogatás előtti napon ugyanezért 750-et számláztak ki. Feketepont.
Kaja: grillkolbászok, zsírosdeszka
Specialitéten: a calvados 410-ért, ami viszont sajnálatos módon 3 kör után elfogyott. Igazán tarthatnánk egy nagyobb mennyiséget a piákból (ja, az almalé is elfogyott:)
Pincér: egy néha elrohanó srác, meg egy model gyerek volt, nem tettek ránk túl nagy benyomást.
Hangulat: csütörtökön és pénteken is itt voltunk, és a Lisztfecó-Jókai utcai megszokott zsufi ellenére mindkétszer szinte üres volt. Horvátországból kiindulva Ancsa biztos nem ült volna be (alap dolog szerinte, hogy ahol kevesen ülnek az szar :), az el-elfogyó piák meg az elszámolásból kiindulva úgy tűnik igaza is lett volna.
Füst: tömegfüggő, de viszonylag jól szellőzik


TV: egy bazinagy LCD, ahol nyomatják a Classic TV-t meg a VH1et. Ottjártunkkor az ütemről felismertem (mivel a hangját nem lehet hallani) a G'n'R koncerten a Paradise Cityt, kár hogy a Báhhó nem akart megint egy vesztes fogadásba belemenni. Szerintem meg lehet velük beszélni hogy kapcsoljanak focira, ha valami eksön van.

0 Hozzászólás:

Megjegyzés küldése

<< Home